アメリカに留学中の 三宮 宝営さん から第四回目の留学報告が届きました。

お久しぶりです! レポート遅くなりました、、、

色々なイベントがあって忙しくしてたら、あっという間に帰国まで一ヶ月切りました。この三ヶ月、たくさん楽しいことがありました!

2月から、水泳チームに入って、毎週 meet っていって他の高校と競う?のがあって、練習は学校が終わってから毎日あって大変でした! でも、水泳に入ったことは全然後悔してません! 新しい人と会って、友達になって今では一番仲良しになりました。 そして、5月13日にプロムがありました! 残念ながら夢に見ていたデートとは行かなかったけど、仲良しの女友達グループで行きました。 改めて、プロムってほんとうに一大イベントなんだなって実感したし、ラスベガスに来てよかったって思いました。

少しだけ、プロムの話をしますね! この日は本当に思い出に残る1日になりました。 プロムは、6時からでなかなかいいホテルであったんですね。

そして、髪の毛とかセットしにいって、気づいたらあっという間に時間になってて、会場に行って、そこで2時間くらいダンスしたりご飯食べたりして、楽しんだ後に Strip っていうラスベガスのホテルがいっぱいあるところにリムジンで行きました! 人生初のリムジンにワクワクが止まりませんでした!

本当に本当に楽しい1日で、あっという間に時間は過ぎて朝の2時に帰宅しました!本当に一生忘れられない思い出です!

書きたいことは本当にたくさんあるけど、書くと切りがないので、日本に帰った時のお土産話用に少しだけ取っておきますね!

帰国日も決まって、本当に時間もなくて1日1日を大切にして残りの留学生活を無駄なく過ごさないといけないなと思って毎日を過ごしてます!

帰るの楽しみで、みんなに会いたいけど、こっちの人とお別れしたくない気持ちとでゴッチャゴチャになってます、、、

短くなってしまいましたが、日本で会えるのを楽しみにしてここまでにしときます!

Hey everybody. Sorry about the late report. I have been having a busy day since I joint the swimming team. I only have less than a month to go back to Japan.

There were a lot of stuff going on these past 3 months.

I joint the swimming team in February and I had practice everyday. We have the meet with other high schools at least once a week. I met a lot of new people and I got closer to the people that I met through swimming. I’m glad I joint the swimming team! The biggest event was Prom!!! It was so much fun. I’m going to tell you a little about Prom. We had prom on the May 15th. It started from 6:00pm till 9:00pm, but we left at 8:00pm to go to the Las Vegas Strip. I got to get on the limo for the first time in forever!! It was really exciting and it is going to be in my memory forever. I did not get a date but it was much fun going with bunch of friends!

I have a lot more to tell but it is not going to fit so I will keep it until I get home!

I have less than 1 month to go back to Japan. I can’t believe that time flies so fast and I need to do whatever I want to do so that I won’t miss anything!

I’m so excited to see you guys soon.yoshie1 yoshie2 yoshie3